Cemile Bayraktar yine iş başında: AK Parti döneminde zamlar tarih oldu

Kemal Sunal filmlerine yönelik sözleri nedeniyle büyük tepki çeken AKP'li Cemile Bayraktar, bu kez zamları meşrulaştırmaya soyundu.

Cemile Bayraktar yine iş başında: AK Parti döneminde zamlar tarih oldu

Son olarak sinemamızın unutulmayan ismi Kemal Sunal’ın filmlerine ilişkin sözleri nedeniyle büyük tepki çeken Eski Yeni Şafak yazarı AKP’li Cemile Bayraktar, bu kez durmak bilmeyen zamlarla ilgili yaptığı “yorum”la gündem olmaya çalıştı.

Twitter hesabından yazan Bayraktar, önce “fırsattan istifade alakasız şeylere zam yapanlar var diye kızılmasında haklısınız” derken, daha sonra da “zam yapanlar da ev geçindiriyor, elektriğe, doğalgaza, market ürünlerine bir sürü zam geldi, dolayısıyla alakasızların zam yapması da normal…” diyerek zamları meşrulaştırmaya çalıştı.

Bayraktar asıl büyük skandal sözlerini ise 16 yıllık AKP iktidarında zam yapılmadığını öne sürdüğü bir diğer tweet’inde sarfetti. AKP öncesinde Türkiye’de her şeye zam geldiğini ve buna alışıldığını söyleyen Bayraktar, AKP ile ise zamların “tarih” olduğunu iddia ederek sınır tanımayan yalancılık özelliğini bir kez daha konuşturdu.