Cem Küçük'ten Acun'a mesaj: Akıllı adamsın, böyle rezalete devlet izin vermez

AKP'li yazar Cem Küçük, Posta'nın Genel Yayın Yönetmenliğinden istifa eden Rıfat Ababay'ın Acun Ilıcalı'nın kanalına transferine devletin izin vermeyeceğini öne sürdü.

Cem Küçük'ten Acun'a mesaj: Akıllı adamsın, böyle rezalete devlet izin vermez

Doğan Medya’nın Demirören grubua devri sonrası Posta Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmenliği’nden istifa eden Rıfat Ababay’a, Acun Ilıcalı’nın ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programı için teklif götürdüğü öne sürülmüştü.

Medyaradar‘ın haberine göre, Ababay’ın gazete sayfalarındaki “başarılarla dolu kariyeri”ni televizyon önünde de devam ettireceğine inanan Acun, yeni sezonda üç jüri koltuğundan birini muhakkak Ababay’a teslim etmek istediğini de her fırsatta yakın çevresine söyledi.

“KİMSE KUSURA BAKMASIN”

Ancak AKP’nin medyadaki ‘komiser’i gibi konuşup yazan Cem Küçük ise bugünkü köşe yazısında böyle bir transferin mümkün olmayacağını, buna devletin izin vermeyeceğini öne sürdü. Rıfat Ababay’ın Posta’dan istifası için “28 Şubat’ın son yayın yönetmeni de tasfiye edildi” nitelemesi yapan Küçük, Ababay’ın Acun’un kanalına olası transferi için “Kimse kusura bakmasın böyle bir rezalete de DEVLET izin vermez. Ababay’ın medya hayatı artık bitmiştir.” ifadelerini kullandı.

Doğan Medya’nın satıldığı güne işaret edip “İşte bakın 22 Mart 2018 medya devriminden beri ne yazarsam çıkıyor.” diyen Küçük, Acun Ilıcalı ve prodüktör Yontuç’a “Akıllı adamlardır. Böyle bir şeye hayatta teşebbüs etmezler.” diyerek mesaj verdi.