Cem Küçük: Sol medyaya el konacak

AKP'li yazar Cem Küçük, soldaki medya organlarına operasyon düzenleneceğini ve el konacağını "haber" verirken, "tüm anaakım medya tüm operasyonları desteklemek zorundadır." diye yazdı.

Cem Küçük: Sol medyaya el konacak

Twitter hesabını bir süre kapatmasının ardından kendisinin de ilişkisi olduğu bilinen Adnan Oktar cemaatine gelen operasyon nedeniyle hedefte olabileceği iddiaları konuşulan AKP’li Cem Küçük, geçtiğimiz gün “ortaya çıkmış” ve tatilde olduğunu öne sürmüştü. Küçük tatil dönüşü ilk kaleme aldığı yazısında yine “operasyon haberi” verip, medya organlarını tehdit etti.

Gerici Adnan Oktar ve cemaatine düzenlenen operasyon için devletin çok “titiz” bir çalışma yaptığını ve süreci kendisinin de 1 senedir izlediğini söyleyen Küçük, AKP’li bir başka yazar Nagehan Alçı’yı da konuyla ilgili bilgilendirdiğini, “Bakın daha birkaç ay önce Adnan Oktar Nagehan Alçı’ya iftiralar atınca Nagehan’ı arayıp “Rahat ol, bunlara çok yakında çok büyük operasyon geliyor. Müsterih ol” ifadeleriyle yazdı.

“Ben ne yazıyorsam hep oldu ve olacak. Ben kurusıkı atmam ve soruşturmadan yazmam. Önümüzdeki süreçte birçok başka operasyon da olacak.” diyen Küçük, “Nasıl sağdaki Alpaslan Kuytul çetesi göçertildiyse, aynı şekilde soldaki suç örgütleri de temizlenecek. Suç örgütlerinin medya organları vardı ve şimdi DEVLET hepsine el koydu.” derken, “Aynı şekilde soldaki sözde medya görünümlü suç örgütleri de göçertilecek. O medya organlarına da el konacak.” ifadelerini kullandı.

ANA AKIM MEDYAYA ‘DESTEK’ UYARISI

Küçük, yapılacak operasyonların tüm ana akım medya organlarının desteklemek zorunda olduğunu söyleyip, operasyonun hedefi ile ilgili OdaTV’yi ima ederek, “Yani yarın “Karanlık Oda Suç Örgütü” adında bir örgüte de sabaha karşı operasyon yapıldığında tüm anaakım medya destekleyecektir.” dedi.

http://gazetemanifesto.com/2018/07/11/operasyon-cem-kucuku-de-kapsayacak-mi/