Cem Küçük CNN Türk konuğunu beğenmeyince çıldırdı: Galiba birileri akıllanmıyor!

CNN Türk’te yayınlanacak olan Şirin Payzın’ın sunduğu programda gazeteci Erdem Gül’ün konuk olarak katılacak olması, AKP’li Cem Küçük’ü adeta çıldırttı.

Cem Küçük CNN Türk konuğunu beğenmeyince çıldırdı: Galiba birileri akıllanmıyor!

Geçtiğimiz hafta Doğan Medya’ya bağlı olan Hürriyet, Kanal D, CNN Türk gibi ana akım medya kanallarının AKP’li Demirören grubuna satılması konusunda protokol anlaşması imzalanması sonrasında CNN Türk’e katılacak olan gazeteci Erdem Gül’ün konuk olarak katılacak olması AKP’li Cem Küçük’ü adeta çıldırttı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Doğan Medya’ya bağlı olan Hürriyet, Kanal D, CNN Türk gibi ana akım medya kanallarının AKP’li Demirören grubuna satılması konusunda protokol anlaşması imzalanmıştı. Burjuva ana akım medyasındaki bu önemli değişim sonrasında Cem Küçük sevinç naraları atarak basında bir devrim gerçekleştiğini belirtmişti. Tüm bu gelişmelere rağmen söz konusu satış işlemi hala gerçekleşmiş değil.

Halkın doğru haber alma hakkı için gazetecilik faaliyetleri kapsamında MİT tırlarının gizli görüntülerini ortaya çıkaran gazetecilerden birisi olan Erdem Gül’ün yarın CNN Türk’te yayına katılacak olması hakkında Cem Küçük sosyal medya hesabından bazı açıklamalar yaptı.

“Galiba birileri akıllanmıyor”

Cem Küçük, “Galiba birileri akıllanmıyor. Yarın CNNTürk’te Şirin Payzın’ın programında konuk MİT tırları gizli görüntülerini yayınladığı için casusluktan 5 yıl 6 ay hapis cezası alan Erdem Gül’müş.”

Şirin Payzın ve CNN Türk yöneticisi Erdoğan Aktaş oldu olacak vatan haini Can Dündar’ı da Berlin’den canlı yayına bağlayın ve ülkemize küfrettirin. Bir o kaldı yapmadığınız” ifadelerini kullandı.