VİDEO | Çavuşoğlu soruları beğenmedi: Biraz FETÖ'cü gibi gördüm sizi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yerel gazetecinin basın toplantısında yönelttiği soruyu beğenmeyerek “Biraz FETÖ'cü gibi gördüm sizi” yanıtını verdi.

VİDEO | Çavuşoğlu soruları beğenmedi: Biraz FETÖ'cü gibi gördüm sizi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu basın toplantısında yönetilen soruyu beğenmeyerek “Biraz FETÖ’cü gibi gördüm sizi” yanıtını verdi.

Astana’da düzenlenen Suriye toplantısı sonrası Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ve İran Dışişleri Bakanı Zarif’le birlikte basın toplantısı düzenleyen Çavuşoğlu toplantının sonunda, “Afrin’de düzenlenen operasyon Suriye’nin egemenlik haklarının ihlali değil mi?” ve “İki Türk diplomatın İsviçre’de bir işadamını kaçırmaya çalıştığı, bu yüzden İsviçre tarafından sınır dışı edilmek istenmeleri konusunda düşünceniz nedir?” soruları yöneltildi. Çavuşoğlu soruları soran gazeteciye, “Kendinizi tekrar tanıtır mısınız?” diye sorunca “yerel gazeteciyim” yanıtını aldı. Bunun üzerine Çavuşoğlu, “Biraz FETÖ’cü gibi gördüm sizi. Yerel gazeteciliğinizi bilmem ama Afrin konusunda açıklamaları yaptık. FETÖ ağzıyla yöneltilen soruları yanıtlamıyorum” dedi. Toplantı bu diyalogla sona erdi.