Çalıştığı barın sahibini öldürüp cesedini parçalara ayırdı

Kayıp bar işletmecisinin 2 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu.

Çalıştığı barın sahibini öldürüp cesedini parçalara ayırdı

Mersin’in Tarsus ilçesinde, ‘İşe gidiyorum’ diyerek evden çıkan ve kendisinden iki gündür haber alınmayana bar işletmecisi İbrahim Ateş’in cesedi, iş yerinin deposunda siyah çöp poşetinin içinde başı ve kolları gövdesinden ayrılmış halde bulundu.

Aralarında alacak verecek meselesi olduğu öne sürülen İbrahim Ateş (46) ile Mesut S. dün sabah kimsenin olmadığı esnada barın üst katında yer alan yatakhanede tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce Mesut S., İbrahim Ateş’i bıçaklayarak öldürdü ve cesedi 5 parçaya ayırdı. Başı gövdesinden ayrılan cesedin parçalarını 3 poşete koyan Mesut S., evin merdiven altındaki depo olarak kullanılan boşluğa sakladı.

Bar işletmecisi eşi İbrahim Ateş’ten iki gündür haber alamayan Ümmügülsüm Ateş, polise başvurdu. Ateş’in, polise verdiği ifadesinde eşi İbrahim Ateş’in 2 gün önce ‘İşe gidiyorum’ diyerek evden ayrıldığını, telefon mesajı ile 10 bin TL isteyince durumdan şüphelendiğini ve hayatından endişe ettiğini bildirdi.

Bunun üzerine hareket geçen polis, bara giderek iş yerinde arama yaptı. İş yerinin deposundaki çöp poşetini kontrol eden ekipler, İbrahim Ateş’in cesediyle karşılaştı. İbrahim Ateş’in öldürüldükten sonra başının ve kollarının gövdesinden ayrıldığı anlaşıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Ümmügülsüm Ateş’in ifadesinden yola çıkarak, iş yeri çalışanı M.S.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Olayın ardından firar eden Mesut S. isimli zanlının, cinayet suçundan 11 yıl yattığı cezaevinden bir süre önce tahliye olduğu öğrenildi.