Çakıcı tehdit etti: Bahçeli'ye bir kelime daha konuşursan...

Ülkücü suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'yi bir daha kendisi ve MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında açıklama yapmaması için tehdit etti. 

Çakıcı tehdit etti: Bahçeli'ye bir kelime daha konuşursan...

Ülkücü suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’yi bir daha kendisi ve MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında açıklama yapmaması için tehdit etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin  ‘ülkü ve ülke sevdalısı, davalarının gözü kara yiğitleri’ olarak nitelendirdiği ülkücü çeteciler Alaattin Çakıcı ve Kürşat Yılmaz’ı da kapsayan ‘genel af’ çağrısına HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’den tepki gelmişti.  Temelli, “Mafya bozuntularını kalkmış cumhurbaşkanlığı adaylığı için mevzu bahis haline getiriyor. Adayımızla aklı sıra kıyaslama yapıyor. Senin buna gücün yetmez” demişti.

Kırıkkale Keskin T tipi cezaevinde yatan Çakıcı, bu sözler üzerine ‘basın danışmanı’ Ferhat Aydoğan aracılığıyla yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“BAHÇELİ’YE BİR KELİME KONUŞURSAN…”

“Devlet Bahçeli’yi ağzına alacak adam mısın? Bak beni dinle, ben bu ülkede çok adam bayılttım seni de bayıltırım. Senin gibi ulusal basında teröristlere hizmet edenlere buradan sesleniyorum, vatana ihanet eden Can Dündar gibi bayılmak mı istiyorlar? Devlet Bahçeli’ye bir kelime konuşursan seni bayıltırım ve bu Türkiye’nin her yerinde yurtdışına gittiğin zamanda seni mutlaka üç, beş kişi karşılar” dedi.

‘DEMİRTAŞ KORİDORA DAHİ ÇIKAMAZ’

Mektubunda, “Evet kriminal suçluyum ama vatan haini değilim” ifadesini kullanan Çakıcı, HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın da adını anarak, talimat vermesi halinde cezaevinde koridora dahi çıkamayacağını ileri sürdü.