'Bunlar 4 yıl yatıyor, son 6 ay Atatürk, Cumhuriyet üzerinden hassasiyet geliştiriyor'

AKP İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin İl Danışma Meclisi'nde yerel seçimlere dair konuştu. Şengül, İzmir için iddialı konuştu.

'Bunlar 4 yıl yatıyor, son 6 ay Atatürk, Cumhuriyet üzerinden hassasiyet geliştiriyor'

AKP İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin İl Danışma Meclisi’nde yerel seçimlere dair konuştu. Şengül, İzmir için ‘iddialı’ konuşarak “Bunlar 4 yıl yatıyor. Sonra son 6 ay Atatürk üzerinden Cumhuriyet üzerinden hassasiyet geliştiriyor. Artık İzmirli bunu yemiyor, inanmıyor. İzmir 6 ay sonra size sandıkta gerekli cevabı verecek. CHP’nin kalesi olarak görüyorlar İzmir’i. Kaleye kimin bayrak dikeceğini 31 Mart’ta göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Aydın Şengül, aday adaylarını da uyararak; aday adaylarının çıkıp parti içinde yarışamayacağını, açıklama yapmayacağını, İl Başkanlığı’nın gerekli çalışmayı yaptıktan sonra birini belirleyeceğini ifade etti.

İzmir’in heyecanla ve umutla AKP belediyeciliğini beklediğini iddia eden Şengül, “Bunlar 4 yıl yatıyor. Sonra son 6 ay Atatürk üzerinden Cumhuriyet üzerinden hassasiyet geliştiriyor. Artık İzmirli bunu yemiyor, inanmıyor. İzmir 6 ay sonra size sandıkta gerekli cevabı verecek. CHP’nin kalesi olarak görüyorlar İzmir’i. Kaleye kimin bayrak dikeceğini 31 Mart’ta göreceğiz.” diye konuştu.