Bülent Arınç yerel seçimlerde 'gönlünden geçen' ismi açıkladı

Arınç, "Yerel seçimlerde adaylarımızı seçeceğiz. Büyük şehirler bütün şehir oldu, dolayısıyla yeni sisteme ayak uydurabilmek için belediye başkanlarımızın da titiz bir şekilde belirlenmesi ve seçilmesi gerekiyor" dedi. Arınç, "Manisa'dan Selami beyin yeniden seçilmesini arzu ederiz" diye konuştu.

Bülent Arınç yerel seçimlerde 'gönlünden geçen' ismi açıkladı

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, “Yerel seçimlerde adaylarımızı seçeceğiz. Büyük şehirler bütün şehir oldu, dolayısıyla yeni sisteme ayak uydurabilmek için belediye başkanlarımızın da titiz bir şekilde belirlenmesi ve seçilmesi gerekiyor” dedi. Arınç, “Manisa’dan Selami beyin yeniden seçilmesini arzu ederiz” diye konuştu.

Ankara’da Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneğince “Keşkek Günü” etkinliği düzenlendi. Tarım ve Orman Bakanlığında düzenlenen etkinliğe çok sayıda Manisalı katıldı. TBMM eski Başkanı ve AKP’li vekil Bülent Arınç etkinlikte bir konuşma gerçekleştirdi.

‘MANİSA’DA SELAMİ BEY’İN SEÇİLMESİNİ ARZU EDERİZ’

Konuşmasında yerel seçimlere değinen Arınç, “Yerel seçimlerde adaylarımızı seçeceğiz. Büyük şehirler bütün şehir oldu, dolayısıyla yeni sisteme ayak uydurabilmek için belediye başkanlarımızın da titiz bir şekilde belirlenmesi ve seçilmesi gerekiyor. Manisa’dan Selami beyin yeniden seçilmesini arzu ederiz” diye konuştu.