Bodrum'da UBER gerginliği

Bodrum'da, UBER nedeniyle TÜRSAB ile taksiciler karşı karşıya geldi.

Bodrum'da UBER gerginliği

Bodrum’da, UBER nedeniyle TÜRSAB ile taksiciler karşı karşıya geldi. Jandarma yolları kapattı, VİP araçların geçişi yasaklandı.

Bodrum’da, akşam saatlerinde Göltürkbükü mahallesinden yolcu alan TÜRSAB üyesi ve taşıma belgesi olan bir VİP araç şoförü UBER zannedilince, taksiciler tarafından durdurularak tartaklandı.

Olayın ardından yüzlerce acente aracı toplandı. Eylem yapmak için sokağa çıkan şoförler, UBER olmadıklarını, yetki belgeleri olan taşıma araçları olduklarını söylemek için eylem yaptı.

Torba mahallesinde toplanan gruba polis müdahale etmek isteyince yüzlerce şoför araçlarıyla arkadaşlarını tartaklayan Gölköy taksi durağına gitmek için yola çıktı. Yolun jandarma tarafından kapalı olduğunu öğrenen araç şoförleri istikametlerini değiştirerek Göltürkbükü mahallesine dağ yolundan taksi durağına ulaştı.

TURİST TAŞIYAN TAKSİLER GERİ ÇEVRİLDİ

Olayın ardından jandarma dağ yolunu kapatarak lüks otellere giden taksileri geri çevirdi. Taksi içerisinde bulunan turistler taksilerde bekletildi. Acente araçlarının geliş güzergahına taksileri göndermeyen jandarma ekipleri can ve mal tehlikeleri olduğu konusundan taksi şoförlerine uyarıda bulunuldu.