Bir gerici ağlıyor: Yazık yazık...

Akit'in 'spor' yazarı, kadınların bazı spor dallarında olmasının yasaklanması talebinin yerine getirilmemesine isyan etti.

Bir gerici ağlıyor: Yazık yazık...

AKP yayını Akit’in ‘spor’ yazarı Ahmet Gülümseyen, hemen hemen her yazısında kadınların bazı spor dallarında yer almasına son verilmesi çağrısında bulunuyor. Buz pateni, basketbol ve güreş gibi spor dallarında olan kadınları giyimleri nedeniyle hedef alan gerici yazar, girişimlerinden sonuç almak için şimdi de ‘kitap’ yazacağını açıkladı.

Bugünkü yazısına “Bayanlar güreşmeye, ilgilisi/yetkilisi izlemeye devam ediyor.” diyerek başlayan Gülümseyen, “Hal böyle olunca, bizler için bu konuyu yazmak kaçınılmaz oluyor. Ta ki neticeye varana kadar.” diyerek konuyla ilgili ‘kararlılığı’nı ortaya koyarken, “Yazdıklarımızın anlaşılması, bazılarının işine/menfaatine gelmediği için, yazılarımızı bir araya getirme, düşüncemizin gelecek nesle aktarılması adına ‘Bayan Güreşi Rezaleti’ başlıklı kitap çıkarmayı da düşünmüyor değiliz!” ifadelerini kullandı.

Yazıyı kaleme aldığı sırada, Türkiye Güreş Federasyonu’nun internet sitesinde kadın güreşçilere ilişkin programın yer aldığını belirten gerici yazar, “Bu demek oluyor ki, hummalı bir şekilde bayanlar / kadınlar güreştirilmeye devam ediliyor! Yazık.. Yazık…” diyerek ‘üzüntüsü’nü dile getirdi.

 

http://gazetemanifesto.com/2018/02/23/gericiler-spor-yazarsa-kadinlara-voleybol-gures-buz-pateni-kaldirilsin/