Bir tarikat daha Erdoğan’a destek verdiğini açıkladı

Gerici ve din bezirganı bir tarikat daha Erdoğan’a destek verdiğini açıkladı...

Bir tarikat daha Erdoğan’a destek verdiğini açıkladı

Gerici ve din bezirganları tarikatlardan bir tanesi olan İsmailağa tarikatı 24 Haziran günü gerçekleşecek olan seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini açıkladı.

“Birlik ve İstikrar İçin” başlığıyla yayınlanan açıklamada İslam coğrafyasının bölünüp parçalandığı, terör ve kaosla istikrarsızlaştırılmaya çalışıldığı belirtilerek, “ümmetin ve milletin yegane ümidi haline gelmiş Türkiye’ye ve liderine de” saldırıların her gün devam ettiği ifade edildi.

Parlamentonun etkisizleştirilerek Başkanlık sistemine geçilmesine ilişkin de gerici tarikatın görüşlerinin yer aldığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Sömürgeci zihniyetlerin mutlaklaştırdıkları idare şekillerini değil, insanlığın barış ve huzurunu, izzet ve şerefini tekeffül eden sistem ve idare ruhuna daha yakın bulduğumuz Cumhurbaşkanlığı Yönetim Modelinin, insanımız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Bu yeni yönetim modelinde hak, hakikat, hukuk, adalet ve liyakat şartlarını haiz bir yönetim inşa edeceğine inandığımız ve beklediğimiz, istikrarın teminatı gördüğümüz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarını tercih ettiğimizi kardeşlerimiz ve milletimizle paylaşıyoruz. Nihai olarak, Efendi Hazretlerimizin ikaz buyurdukları, cemaatimizle alakası bulunmayan, cemaatimizin hassasiyetleri ve ruhuna aykırı telkinlere, fitne ve fesat faaliyetlerine karşı duyarlı ve sorumlu davranmamız gerektiğini hatırlatır, Mevla Te’ala’dan, başta memleket idarecileri olmak üzere, hepimizi üstün ahlak, hidayet ve istikamet üzere sabit kılmasını niyaz ediyoruz.”