Binali Yıldırım'ın erken seçim tepkisi: So what!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin  erken seçim çıkışı Başbakan Binali Yıldırım'a yöneltildi

Binali Yıldırım'ın erken seçim tepkisi: So what!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin  erken seçim çıkışı Başbakan Binali Yıldırım’a yöneltildi. Yıldırım, gazetecilerin sorusuna “So what?” (Ne olmuş yani!) karşılığını verdi.

TBMM’de yoğun bir trafiğin yaşanmasına neden olan erken seçim çıkışına ilişkin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bugün 13:30’da Bahçeli ile yapacağı görüşmeyi işaret etti. Binali Yıldırım’In ilk tepkisi ise “So what!” oldu

Haberürk gazetesinden Volkan Yanardağ’ın haberine göre, erken seçim sorusu ilk olarak Başbakan Binali Yıldırım’a yöneltildi. Başbakan Yıldırım, gazetecilerin sorusuna “So what?” (Ne olmuş yani!) karşılığını verdi. Erdoğan ise Bahçeli ile bugün görüşeceğini belirtti. Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü Bozdağ, AKP’nin seçimleri vaktinde yapmak gibi bir geleneği olduğunu, 22 Temmuz 2007 seçimi hariç bütün seçimlerin vaktinde yapıldığını belirterek, “Bizim, seçimlerin vaktinte yapılacağına dair açıklamalarımız var.Ancak sayın Bahçeli’nin açıklaması partinin yetkili organlarında değerlendirilecektir ve ona göre bir açıklama yapılacaktır’ dedi.