Bekir Bozdağ'dan Bahçeli'ye: Kimseden korkum yok

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Öğrenci Andı' ile ilgili Bekir Bozdağ'ı hedef alan açıklamalarının ardından Bozdağ'dan yanıt geldi.

Bekir Bozdağ'dan Bahçeli'ye: Kimseden korkum yok

Danıştay’ın ‘Öğrenci Andı’nın okullarda yeniden okutulması gerektiğine dair kararı sonrası AKP ile MHP arasındaki ‘atışma’ya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. Bahçeli, dün Danıştay’ı sözkonusu karar nedeniyle anayasayı ve yasayı çiğnemekle suçlayan AKP’li Bekir Bozdağ’a “Uyarıyorum, Sayın Bozdağ buna çok dikkat etsin.” demişti.

Bekir Bozdağ, Bahçeli’nin sözlerini de karşılıksız bırakmadı. Bozdağ Bahçeli’nin ismini anmadan resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Hayatım boyunca nice hakaretlere, nice iftiralara, nice haksız ve temelsiz suçlamalara ve nice tehditlere muhatap oldum.

Ama hiç bir zaman inancımdan ve davamdan taviz vermedim.Bundan sonra da inancımdan ve davamdan taviz vermeden yoluma devam edeceğim. Bir hukuk tartışmasından ayrımcılık ve bölücülük çıkaranlar, bu tutumlarıyla sadece ayrımcılık ve bölücülük yapanları memnun ederler.

Aleni tehditlere de tahtında tehdit gizli uyarılara da cevabım şudur: Bu dünyada muhafızımın daima Rabbim olduğuna inandım. Muhafızının Allah olduğuna inananların kimseden korkusu olmadığı gibi benim de kimseden korkum yoktur. Vekil ve muhafız olarak Allah yeter…” ifadelerini kullandı.