Bekir Bozdağ güldürdü: Medyanın sesi kısılmaya çalışılıyor

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, basın özgürlüğüne ilişkin güldüren açıklamalarda bulundu

Bekir Bozdağ güldürdü: Medyanın sesi kısılmaya çalışılıyor

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, basın özgürlüğüne ilişkin güldüren açıklamalarda bulundu. Bozdağ, “Medyanın sesi kısılmaya çalışılıyor” dedi.

Bozdağ’ın yaptığı açıklamalar şu şekilde:

“Sayın İnce efelenerek, kabadayılık yaparak kendine bir yer edinmeye çalışıyor. Bu yanlıştır, TRT ‘yi hedef gösteriyor. Bundan güç alanlar TRT aracına saldırdılar. Bu söylemlerden etkilenen kendini bilmezler daha büyük olaylara imza atabilirler. Herkes daha dikkatli olmalı. TRT olunca diğer medya kuruluşları sustu. Başka bir medya kuruluşuna saldırı olsa yeri göğü inletirler. Bunlar daha gelmeden medyanın sesini kısmaya çalışıyorlar. Böyle kışkırtmalarla milletin evlatlarına suç işletmesinler.”

“Sayın İnce’nin (Gülen’in iadesi ile ilgili) sözleri gerçekleri yansıtmıyor. Açıklıkla ifade etmek lazım, evrakları ABD ile Türkiye arasındaki ikili anlaşmaya uygun şekilde gönderdik. Anlaşmaya tek tek riayet edilmiştir, tek bir yanlış yoktur. Aramızdaki anlaşmaya göreye gönderiyoruz, Adalet Bakanlığı bu konuda uzmandır. Muharrem Bey de, yanındakiler de bunu bilmezler. Hayatlarında bir tane iade dosyası görmemişlerdir.”