BBP'den Cumhur İttifakı açıklaması

BBP'nin Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında bozulan Cumhur İttifakı hakkında konuştu.

BBP'den Cumhur İttifakı açıklaması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Cumhur İttifakı, siyasi partilerin değil milletin karar verdiği bir birlikteliktir. 24 Haziran seçimlerinde de milletimiz, Cumhur İttifakı’na olan desteğini sandıkta ortaya koymuştur. Bu sebeple yeni sistemin de kalıcı hale getirilmesi için Cumhur İttifakı’nın Mecliste birlikteliği olmazsa olmazdır.” dedi.

BBP’nin Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında bozulan Cumhur İttifakı hakkında konuştu.

Destici, dünkü grup toplantılarında AKP ve MHP’nin karşılıklı olarak yerel seçimlerde ittifak yapmayacaklarına yönelik açıklamalarını hatırlatan Destici, “Cumhur İttifakı, siyasi partilerin değil, milletin karar verdiği bir birlikteliktir. 24 Haziran seçimlerinde de milletimiz, Cumhur İttifakı’na olan desteğini sandıkta ortaya koymuştur. Bu sebeple, yeni sistemin de kalıcı hale getirilmesi için Cumhur İttifakı’nın Mecliste birlikteliği olmazsa olmazdır.” diye konuştu.

Destici, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den, yerel seçimlerde ittifakın sonlandırılması kararını bir kez daha gözden geçirmeleri konusunda görüşlerini paylaşmak için randevu talep ettiklerini söyledi.