Batman'da çatışma çıktı: Bir özel harekat polisi hayatını kaybetti

Batman'da özel harekat polisleri ile PKK arasında çatışma çıktı.

Batman'da çatışma çıktı: Bir özel harekat polisi hayatını kaybetti

Batman’da özel harekat polisleri ile PKK arasında çatışma çıktı. Çatışma sırasında ağır yaralanan bir polis hastanede hayatını kaybetti.

Batman kent merkezi Hilal Mahallesi’nde bir apartman dairesine yapılan operasyon sırasında çıkan çatışmada 1 PKK’linin öldürüldüğü açıklanmıştı. Çatışmada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir özel harekat polisinin de hayatını kaybettiği duyuruldu.

Valilikten yapılan açıklamada çatışma sırasında ağır yaralanan bir polisin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ifade edildi. Batman Valiliği tarafından olayla ilgili yapılan açıklama şöyle:

”İlimiz Emniyet Müdürlüğünce 27.11.2018 Salı günü ilimiz merkez Hilal Mahallesi’nde yapılan ev araması esnasında çıkan çatışmada 1 BTÖ mensubu etkisiz hale getirilmiş olup, çatışmada yaralanan 1 kahraman polis memurumuz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit olmuştur. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla, terörle mücadele kapsamında yürütülen tüm faaliyetlere kararlılıkla devam edilecektir.”