Bakan Fakıbaba: Halkı öyle küçümsedik ki, halk bizden yüz çevirdi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AKP Şırnak İl Başkanlığı'nda düzenlenen Siyaset Akademisi'nde konuştu.

Bakan Fakıbaba: Halkı öyle küçümsedik ki, halk bizden yüz çevirdi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AKP Şırnak İl Başkanlığı’nda düzenlenen Siyaset Akademisi’nde konuştu.

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, bir dizi temasta bulunmak üzere Şırnak’a geldi.  AKP Şırnak İl Başkanlığı’nda düzenlenen Siyaset Akademisinde konuşan Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, eskiden işe yaramayan bürokratların bölgeye gönderildiğini belirtti. Fakıbaba şöyle konuştu:

“Tayininin çıkması gerekenler buraya gönderiliyordu. Onlar da buraya geldiği zaman halka üstten bakıyordu. Vali, bakan, emniyet müdürü nedir, kimse görmez, bilmezdi. Bu, devletle halk arasındaki o iletişimi bozmaya başladı. Bazen eleştiriler olduğu zaman ben vatandaşa hak veriyordum. Biz devlet olarak öyle halktan uzaklaştık, üstten baktık, öyle küçümsedik ki, halk da bizden yüz çevirdi. Bu yalan değil, bu bir öz eleştiridir. Ben sizin emrinizde olmadığım takdirde ne işe yararım? Ben sizin problemlerinizi çözmek için görevlendirildim.”