Bahçeli: 'MHP'ye Kürtler oy vermez, Erdoğan bu yüzden oy kaybediyor' diyenler şerefsizdir

MHP lideri Bahçeli, AKP'nin partisiyle ittifakının Kürt seçmenin oylarını eriteceği ile ilgili yorumlara çattı, bazı gazetecilere ağır ifadelerle yüklendi.

Bahçeli: 'MHP'ye Kürtler oy vermez, Erdoğan bu yüzden oy kaybediyor' diyenler şerefsizdir

Partiler milletvekili aday listelerini YSK’ya teslim ederken, AKP’nin ortağı MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

AKP’nin MHP ile ittifak yapmasının Doğu’daki AKP oylarını olumsuz yönde etkileyeceğini iddia eden gazetecileri hedef alan Bahçeli, “Diyorlar ki, “MHP’ye Kürtler oy vermez. Sayın Erdoğan bu nedenle oy kaybediyor.” Bu çevreler, Cumhur İttifakı’na çomak sokmak için deve olsalar iğne deliğinden geçecekler. Hele bir Gürgan Hacır, hele bir Nevzat Çiçek ve türevleri var ki, sanırsınız fitne geçit merasimi yapıyor!” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, seçimin ikinci tura kalmayacağına ve Cumhur İttifakı’nın Meclis’te çoğunluk sağlayamayacağına dair iddiaları da kesin bir dille reddederek “Allah’ın izniyle bu iş Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek bir oyla seçilmesiyle ilk turda biter. Cumhur İttifakı Meclis çoğunluğunu kaybedermiş, bu iddia sahiplerinin ya ruh sağlıklarında, ya da zeka seviyelerinde ağır bir sorun vardır.” dedi.

Bahçeli’nin açıklamalarından bazıları şöyle:

-Sosyal medyadan iftira ve zehir saçan namussuzlar kadar televizyon ekranlarından fitne ve tezvirat yayan namertler vardır ve aslında bir avuç kalmışlardır. Bunlar ki, Türk düşmanlarının ileri karakolu, Türkiye’yi yıkmaya çalışanların erzak ve mühimmat bekçileridir.

-Cumhur İttifakı’na sabotaj teşebbüsü, Yenikapı Ruhu’na suikast girişimi son günlerde hız ve derinlik kazanmıştır. Türkiye’nin karşısında mevzilenen iç ve dış karanlık odaklar son bir gayretle, son bir nefesle melanet projelerden medet umar hale gelmişlerdir. Ancak nafile!

-Cumhurbaşkanı Seçimi 2.tura kalırmış, Allah’ın izniyle bu iş Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek bir oyla seçilmesiyle ilk turda biter. Cumhur İttifakı Meclis çoğunluğunu kaybedermiş, bu iddia sahiplerinin ya ruh sağlıklarında, ya da zeka seviyelerinde ağır bir sorun vardır.

-Cumhur İttifakı muazzam bir başarıyla TBMM’de üstünlüğü alacak, güçlü bir siyasal varlıkla temsil edilecektir. Çok değil, 33 gün sonra ak koyun kara koyun ortaya çıkacaktır. Biraz sabredilsin, bilhassa MHP üzerinde oyun kuran alçaklar insan içine çıkacak yüz bulamayacaklardır.

-Diyorlar ki, “MHP’ye Kürtler oy vermez. Sayın Erdoğan bu nedenle oy kaybediyor.” Bu çevreler, Cumhur İttifakı’na çomak sokmak için deve olsalar iğne deliğinden geçecekler. Hele bir Gürgan Hacır, hele bir Nevzat Çiçek ve türevleri var ki, sanırsınız fitne geçit merasimi yapıyor!

-MHP’yi Kürt düşmanı göstermek, Kürt kökenli kardeşlerimi MHP’ye karşı kışkırtıp bozgunculuğa ve vurgunculuğa heves etmek tek kelimeyle şerefsizliktir. Aynı zamanda vatana, bayrağa, millet ve bin yıllık birikim ve kaynaşmaya çok ağır bir ihanettir.

-İki de bir, takılmış plak gibi, Kürtlerin oyları MHP’den dolayı oraya buraya kayar diyerek kirli ihbar ve ilanda bulunan kripto ajanlar,mankurt soysuzlar gazete ve televizyonlara yerleşmiş saatli bombadır.Bunlar, hain bir projenin figüran ve maşalarıdır. Artık maskeler düşmüştür.