Bahçeli: MHP'li milletvekilinin söylemleri MHP'yi bağlamaz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP'yi ittifak konusunda "Herkes aklını başına alsın" diyerek 'uyaran' Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. Bahçeli, MHP'li milletvekili Enginyurt'un söylemleri için "açıklamaları MHP'yi bağlamaz" dedi.

Bahçeli: MHP'li milletvekilinin söylemleri MHP'yi bağlamaz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP’yi ittifak konusunda “Herkes aklını başına alsın” diyerek ‘uyaran’ Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. Bahçeli, MHP’li milletvekili Enginyurt’un söylemleri için “açıklamaları MHP’yi bağlamaz” dedi.

Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, AKP’ye ittifak meselesinde”Herkes aklını başına alsın” diyen Ordu Milletvekili Enginyurt’un adını yazarak görüşlerini şöyle paylaştı:

“Parti yöneticilerimiz, parti üyelerimiz, milletvekillerimiz ve diğer teşkilat mensuplarımız belirlenmiş politik ilkelere aynen uymakla mükelleftir.

Bu kapsamda partimizin siyasi faaliyetlerinin belirlenmesinde, parti politikalarının tezahürüyle birlikte kamuoyuna aktarılmasında Ordu Milletvekilimiz Sayın Cemal Enginyurt’un değerlendirme ve açıklamaları Milliyetçi Hareket Partisi’ni bağlamayacaktır.

Aziz milletimize ve siyasi muhataplarımıza saygıyla duyurulur.”