Bahçeli bir kez daha aday: Konuşmaya gerek yok görüyorsunuz

1997'den beri MHP liderliği koltuğunda bulunan Devlet Bahçeli, 18 Mart'ta yapılacak kurultayda da aday olduğunu açıkladı.

Bahçeli bir kez daha aday: Konuşmaya gerek yok görüyorsunuz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 12. Olağan Büyük Kurultayı’nda genel başkan adayı olacağını ilk olarak parti Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerine açıkladı.

MHP lideri, 18 Mart’ta toplanacak kurultay öncesinde son MYK’yı dün partisinin genel merkezinde toplarken, toplantıda ağırlıklı olarak Cumhurbaşkanlığı seçim süreci, yaklaşan kongre takvimi ve geçmişte yaşanılan parti içi muhalif hareketlenmeye değindi.

Bahçeli, MYK üyelerine ilk defa kendilerine açıkladığını belirterek, “18 Mart’ta düzenlenecek olan kurultayımızda Genel Başkanlığa adayım. MHP Genel Başkanı olarak partimizin 50. yılını da birlikte kutlayacağız inşallah” dedi.

Partisini AKP ile müttefik yaparak ‘Cumhur İttifakı’nın parçası haline getiren MHP lideri, Hürriyet‘in haberine göre, toplantının sonunda da MYK üyelerine genel merkez binasının bir maketini gösterip, “Televizyonlarda son zamanlarda çok popüler olan bir reklam var. ‘Konuşmaya gerek yok görüyorsunuz’ diyor. Bu binanın maketini vererek kendimizi, buradaki her şeyi siz dava arkadaşlarıma emanet ediyoruz” diyerek hediye etti.