Aynı ilçede bir günde üç intihar girişimi: 2 kişi hayatını kaybetti

Aydın’ın Yenipazar ilçesinde bir günde üç ayrı intihar girişimi yaşandı.

Aynı ilçede bir günde üç intihar girişimi: 2 kişi hayatını kaybetti

Aydın’ın Yenipazar ilçesinde bir günde üç intihar girişimi yaşandı. Bir günde 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilk intihar girişimi sabah saatlerinde yaşandı. Alkollü olduğu iddia edilen Hakan S. intihar etti ve hastaneye kaldırıldı. İkinci intihar girişimi ise Yenipazar ilçesinin Koyunlar Mahallesinde yaşandı.

HAYVAN DAMINDA KENDİSİ ASTI

Aynı ilçede Bircan U. (35) adlı kadın, evlerinin yanındaki hayvan damında kendini iple tavana asarak yaşamına son verdi. İlçenin Koyunlar Mahallesi’nde oturan Bircan U., dün saat 23.30 sıralarında evlerinin yanındaki hayvan damında komşuları tarafından iple tavana asılı halde bulundu. İhbar üzerine gelen jandarma ve 112 Acil Servis ekibi, Bircan U.’nun yaşamını yitirdiğini belirledi. İntihar ettiği saptanan Bircan U.’nun cesedi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.
Jandarma, Bircan U.’nun intihar nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

NİKAH MEMURU İNTİHAR ETTİ

İlçede üçüncü intihar girişiminde ise 73 yaşındaki eski bir nikah memuru hayatını kaybetti. Eski belediye yazı işleri müdürü ve nikah memuru olan Mustafa Pehlivanoğlu kendini tavana asarak intihar etti.

Olay, Çarşı Mahallesi Yörük Ali Efe Caddesi’ndeki bir dairede saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 73 yaşındaki Pehlivanoğlu, henüz bilinmeyen bir nedenle evinin çatısına kendisini iple astı. Bir süre sonra Pehlivanoğlu’nu asılı halde gören ailesi, polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Pehlivanoğlu’nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Mustafa Pehlivanoğlu’nun cenazesi, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.