Ankara'da kadın cinayeti: Şiddet gördüğü için kaçmıştı

Eşinden şiddet gördüğü için Ankara'ya ailesinin yanına kaçan iki çocuk annesi Elmas Demir, kocası tarafından 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Ankara'da kadın cinayeti: Şiddet gördüğü için kaçmıştı

Eşinden şiddet gördüğü için Ankara’ya ailesinin yanına kaçan iki çocuk annesi Elmas Demir, kocası tarafından 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

26 yaşında 2 çocuk annesi Elmas Demiri 10 yıllık eşi Vahdet Demir (30) tarafından gördüğü şiddete dayanamayarak 9 ve 6 yaşlarındaki çocuklarını da yanına alarak İstanbul’dan Ankara’ya, ailesinin yanına geldi.

23 Ekim 2018 günü barışma bahanesiyle Elmas Demir’in aile evine gelen Vahdet Demir, eşinin kendisiyle görüşmek istememesi üzerine İstanbul’a döneceğini söyleyerek saat 16.00’da evden ayrıldı.

‘Kızını öldürdüm, git bak’

Elmas Demir’in babası ‘Kenan Özkaragöz ile ağabeyi Evren Özkaragöz’ün, işe gitmek için saat 19.30 sıralarında evden ayrılması üzerine Vahdet Demir ise saat 20.00’da tekrar eve geldi. Bavulunu alacağını, ama öncesinde lavaboya gitmesi gerektiğini söyleyen Vahdet Demir, lavabodan çıktığında eşinin annesi ile çocukları H.D. ve T.D.’yi bıçak zoruyla bir odaya kilitledi. Mutfaktaki eşinin yanına giden Demir, eşini önce sırtından, ardından ise kalbinden 8 kere bıçakladı. Katil koca, kilitlediği odanın kapısını açarak eşinin annesine, “Kızını öldürdüm, git bak” dedi ve evden kaçtı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Elmas Demir’in öldüğünü belirledi. Polis ekipleri ise olay yerinden kaçan katil zanlısını yakalamak için çalışmalara başladı. Katil zanlısı kocayı olay yerinden çok uzaklaşmadan yakalandı. Zanlı Demir, tutuklanarak cezaevine gönderildi.