Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'dan zam açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Ankara genelinde yüzde 17 su indirimi gerçekleştirdik. Bundan sonra su fiyatlarında indirim söz konusu değil. Ulaşımda zam yapmadık. Yıl sonuna kadar zam yapmayacağız. Halk ekmeğin fiyatında zam yapmıyoruz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'dan zam açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Ankara genelinde yüzde 17 su indirimi gerçekleştirdik. Bundan sonra su fiyatlarında indirim söz konusu değil. Ulaşımda zam yapmadık. Yıl sonuna kadar zam yapmayacağız. Halk ekmeğin fiyatında zam yapmıyoruz” dedi.

NTV televizyonunda canlı yayına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna’nın açıklamaları özetle şöyle: Ankara genelinde yüzde 17 su indirimi gerçekleştirdik. Bundan sonra su fiyatlarında indirim söz konusu değil. Ulaşımda zam yapmadık. Yıl sonuna kadar zam yapmayacağız. Halk ekmeğin fiyatında zam yapmıyoruz.

HAFRİYAT POLEMİĞİ

“Herkes her şeyi söyleyebilir. Ama bir defa bu tür polemikler bana yakışmaz. Girmeyi doğru bulmam. Yapacağımız işler var. Ben hiç kimseyi hırsızlıkla suçlayamam. Bu gelirle ilgili olarak ne geliyor ne gidiyor… Bunların hepsini melih bey ve vatandaşlarımız da biliyor. Yeni polemiklere sebebiyet vermem. Faydası olmayan işlerle uğraşmayı çok doğru bulmuyorum. Polemik benim tarzım değil.”

ADAYLIK AÇIKLAMASI

Bana verilecek görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ederim. Aday olunmaz aday gösterilir.