Ali Tatar'ın ailesinden Zaman gazetesinin sahibine yanıt: Samimiyetlerine inanmıyorum

Ali Tatar'ın ağabeyi Ahmet Tatar, Zaman gazetesi sahibinin af dilemesine yanıt verdi.

Ali Tatar'ın ailesinden Zaman gazetesinin sahibine yanıt: Samimiyetlerine inanmıyorum

Ali Tatar’ın ağabeyi Ahmet Tatar, Odatv’ye yaptığı açıklamada Alaeddin Kaya’nın af dilemesine yanıt verdi. Ahmet Tatar “Duygu sömürüsü yaptıklarını düşünüyorum. Samimiyetlerine inanmıyorum. Kendi içine düştükleri durum nedeniyle bunları söylüyorlar” dedi.

Tatar “Bana daha önce de başsağlığında bulunmuşlardı. O zaman ‘Önce hesap verin sonra bağsağlığı dilersiniz’ demiştim” ifadelerini kullandı.

O AVUKATA TEPKİ

Davanın sanıklarından İlhan İşbilen’in avukatlarına da tepki gösteren Ahmet Tatar “İşbilen’in avukatı Atilla Kaya’ydı. Bugün karşımıza Uğur Poyraz da çıktı. Bu iş tamamen parayla yapılıyor. Hukukun ırzına geçen insanları savunarak nasıl hukuk dersi vereceksiniz. Ben kendisine ‘Bu işler parayla yapılacak işler mi’ diye sordum, beni geçiştirdi. Hukuku ayaklar altına almış bir örgütün sıradan olmayan bir insanı. Fetullah Gülen ‘Ben Cemaat’i iki deli ve bir veli ile kurdum’ demiştir .İki ‘deli’den biri HALİT Esendir’dir.İkinci ‘deli’ ise İlhan İşbilen'” dedi.

Ahmet Tatar sözlerine “Kamuoyunda karşılığı olan, televizyonda konuşabilen insanları para vererek avukat olarak tutuyorlar. Kamuoyunda bir algı yaratmak istiyorlar. Böyle olmaz” diye devam etti.

http://gazetemanifesto.com/2018/02/08/zaman-gazetesi-sahibi-beni-affetsinler/