Akşener: Sarraf'a karşılık şeker fabrikaları satışa çıkarıldı

İP Genel Başkanı Meral Akşener, şeker fabrikalarının özelleştirilme kararıyla ilgili ilginç bir iddiada bulundu.

Akşener: Sarraf'a karşılık şeker fabrikaları satışa çıkarıldı

İP’in 1. Olağan İstanbul İl Kongresi Akatlar Spor Kompleksi’nde yapıldı. Kongreye Genel Başkan Meral Akşener de katıldı.

Akşener’in burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görüşmesine ilişkin bulunduğu iddia dikkat çekti. Akşener, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’un Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde Rıza Sarraf’a karşılık şeker fabrikalarının satışa çıkarıldığını iddia etti.

http://gazetemanifesto.com/2018/02/23/onemli-iddia-seker-fabrikalarini-abd-disisleri-bakani-istedi/

Seçim ittifakı konusunda da konuşan Akşener, “Bizi önce CHP’ye yapıştırdılar, sonra HDP’ye yapıştırdılar. Biz de ısrarla, ‘Biz ittifak yapmayacağız kardeşim, biz korkmuyoruz, biz eminiz, biz kendimize güveniyoruz.’ Şimdi bir ittifak duayeni var karşımızda sayın Erdoğan. Öce PKK ile yaptı, ne ittifakı onlar için ‘çözüm’ bizim için ‘yıkım’ ittifakı. Sonra FETÖ ile bir ittifak yaptılar onlar için ‘Beraber ıslandık biz bu yolarda’ ittifakı, bizim için ‘çukur’ ittifakı. Şimdi de bir ittifak daha yapıyorlar, şimdi ben ona ‘çıkar’ ittifakı demiştim ama arkadaşlarımız dediler ki, bunun adı ‘cukka’ ittifakı” dedi.

http://gazetemanifesto.com/2018/02/27/aksenerin-partisinden-akpye-biz-daha-iyi-ozellestiririz-tepkisi/