Akşener 72 saat istedi

İyi Parti'nin yapacağı olağanüstü kurultayda aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener, partililerin adaylık talebi karşısında kendisine 72 saat süre verilmesini istedi.

Akşener 72 saat istedi

‘İyi Parti’ Genel Başkanı Meral Akşener, kendisini partinin başında kalmaya ikna etmek için evininin önünde bekleyen partililere kararını 72 saat içinde vereceği mesajını gönderdi.

Akşener’in bir ay sonra yapılacak olan olağanüstü kurultayda aday olmayacağını açıklamasının ardından partililer, Üsküdar’da bulunan evinin önünde toplanarak Akşener’in aday olması için nöbet tutmaya başlamıştı.

Bekleyiş sürerken evde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan aracılığı ile bir açıklama yapan Akşener, karar verebilmesi için partililerden süre istedi. Akşener’in 72 saat süre talep ettiğini belirten Türkkan, “Bu akşam buradaki samimi, gerçekten Türk siyasi hayatına geçebilecek bu tezahüratınızı sonlandırmak istiyorum. Bize güvenin, genel merkez yöneticilerimize güvenin. Bize 72 saat süre verin. 72 saat bu evi rahat bırakın. Sonra tekrar burada buluşalım” dedi.