AKP'nin seçimde kullanacağı 'ara slogan' belli oldu

AKP, yerel seçimlerde kullanacağı ilk sloganın 'Önce millet, önce memleket' olacağını açıkladı.

AKP'nin seçimde kullanacağı 'ara slogan' belli oldu

Yerel seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “15 Şubat’ta seçim tanıtım kampanyamızı yapacağız. Seçim tanıtımı sosyal medya ağırlıklı olacak” dedi.

Partisinin yayın organı A Haber‘e konuşan Ünal, 31 Mart seçimleri için kullanılacak sloganın belli olduğunu ancak daha sonra açıklanacağını söyledi.

“Sloganımız belli ama açıklamıyoruz.” diyen Ünal, Şubat ayına kadar adaylarının ‘ara slogan’ kullanacağını, bunun  ‘Önce millet, önce memleket’ olduğunu açıkladı.

Ünal, İstanbul adayı olarak adı açıklanması beklenen TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın itirazları olduğu yönündeki iddialarla ilgili de “Bizim İstanbul’u açıklamayı geri bırakmamızın arkasında bir şey mi var, bir sorun mu var diye konuşuyorlar. Hayır, hiçbir problem yok. Kulislerde Meclis Başkanımızın ismi konuşuluyor, başka isimler konuşuluyor. Meclis Başkanımız ile Cumhurbaşkanımız görüştü. AK Parti’de kararlar istişare ile alınır. Bunlar, bizi kendileri gibi sanıyorlar. İstanbul adayımız muhtemelen İstanbul’da açıklanabilir.” diye konuştu.