AKP'liler havaalanında birbirine girdi: Siyasi bedeli olmayacaksa yazıklar olsun

AKP'li yazar Mehmet Metiner, AKP'li milletvekili Mücahit Arınç'ın Esenboğa Havalimanı'nda kendisine saldırmak istediğini duyurdu.

AKP'liler havaalanında birbirine girdi: Siyasi bedeli olmayacaksa yazıklar olsun

Star yazarı ve AKP’li eski milletvekili Mehmet Metiner, Eski Başbakan Yardımcısı ve AKP İstanbul Milletvekili Mücahit Arınç’ın kendisine saldırı girişiminde bulunduğunu duyurdu.

Kişisel Twitter hesabından yazan Metiner, “Az önce Ankara Esenboğa Havalimanı VİP salonunda Bülent Arınç’ın oğlu AK Parti Milletvekili Mücahit Arınç herkesin içinde şahsıma terbiyesizce laflar eşliğinde saldırıda bulunmak istedi” derken, Erdoğan’a seslenerek “Bu çirkin saldırının siyasi bedeli olmayacaksa yazıklar olsun!” ifadelerini kullandı.

MÜCAHİT ARINÇ’TAN AÇIKLAMA: AİLEMİZİ SÜREKLİ TEHDİT EDİYOR

AKP İstanbul Milletvekili Mücahit Arınç ise havaalanında yaşanan kavgada “fiziki müdahale olmadığını, zaten Metiner’in kaçtığını” söyledi.

AKP’ye yakın Superhaber.tv‘ye konuşan Arınç, Havalimanı VIP salonunda Mehmet Metiner ile karşılaşarak selamlaştığını belirtirken, “Ona şunu dedim; babamla ilgili eleştirel şeyler yazıyorsun. Tamam da, niye tehdit dili kullanıyorsun!” ifadelerini kullandı.

Mehmet Metiner’in kendisine “Bülent Bey yanlış yapıyor bizi üzüyor.” yanıtını verdiğini dile getiren Arınç sözlerini şöyle sürdürdü;

“Ben de, ‘Senin işin mi bu? Nasıl tehdit edersin’ dedim. Ağız dalaşı yaşandı aramızda… Fiziki bir müdahalem olmadı. Zaten dışarı kaçtı.”

Havaalanında yaşanan bu olayda, söylediklerinin arkasında olduğunu ifade eden Mücahit Arınç, “Ailemizi sürekli tehdit eden yazı ve paylaşımlarından sıkıldık artık. Orada aramızda geçen tartışmayı da yüreği yetiyorsa paylaşsın da görelim!”

Metiner, daha önce kaleme aldığı bir yazısında Bülent Arınç’ın sürekli Erdoğan’ı hedef aldığını öne sürerek “Dün Reis’i senin gibilere karşı savunduğumuz için bize düşmandın. Bugün ise Reis üzerinden sürdürüyorsun düşmanlığını. Ömrümüz bu dava için geçti. İşkenceyse işkence, hapisse hapis. Hakkımızda konuşurken haddini aşma. Otur oturduğun yerde, yeni bir fitneye sebebiyet verme. Reis’in hatırına sana katlanıyoruz. Yoksa defterini dürmesini biliriz. Bence Reis’in müsamahasını da, şansını da fazla zorlama” demişti.