AKP'li yazardan Fatih Portakal'a akıl almaz sözler: Sokağa çıkınca 'Bir tarafıma yabancı bir cisim entegre edildi' demek yok...

 Paris'teki eylemlere dair yaptığı açıklama nedeniyle hedef gösterilen Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, bu kez AKP'li bir yazar tarafından açıkça tehdit edildi.

AKP'li yazardan Fatih Portakal'a akıl almaz sözler: Sokağa çıkınca 'Bir tarafıma yabancı bir cisim entegre edildi' demek yok...

Paris’teki eylemlere dair yaptığı açıklama nedeniyle hedef gösterilen Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, bu kez AKP’li bir yazar tarafından açıkça tehdit edildi.

AKP’li Süleyman Özışık, İnternethaber sitesinde Portakal’ı hedef aldığı “Önden buyur Portakal” başlıklı yazısında “Barışcıl eylem yaptınız da tutan mı oldu?” derken, “Ha, “Biz sokağa çıkmakta kararlıyız” diyorsan, buyur tabi Fatih’ciğim. Eylem yapmak en doğal hakkınız… Ama çıktıktan sonra “Yok şuram uff oldu”, yok “Bir tarafıma yabancı bir cisim entegre edildi” demek, mızıkçılık yapmak yok tamam mı?” ifadelerini kullandı.

Özışık’ın yazısında o bölüm şöyle:

“Milleti sokağa çağıracaksan, bunun yolu bu değil. Yapacağın şey çok basit. Yayını bitirirken, “Ben sokağa çıkıyorum arkadaş” çağrısı yap.

Ve önden buyur!

Yok öyle milleti sokağa çağırıp ortadan kaybolmak. Senden önce Mehmet Ali Alabora ve Can Dündar da milleti sokağa döktü ama şimdi ikisi de kaçak, ikisi de vatansız yaşıyor.

Bu ülkede gösteri yapmak yasak algısı oluşturma boş yere..

Meydanlara çıkıp kadın kadına, erkek erkeğe öpüşmek, sevişmek için bile eylem yapıyorlar. En arsız pankartları eline alıp sokağa çıkanlara bile göz yumdu, yumuyor bu devlet…

Barışcıl eylem yaptınız da tutan mı oldu?

Ha, “Biz sokağa çıkmakta kararlıyız” diyorsan, buyur tabi Fatih’ciğim. Eylem yapmak en doğal hakkınız…

Ama çıktıktan sonra “Yok şuram uff oldu”, yok “Bir tarafıma yabancı bir cisim entegre edildi” demek, mızıkçılık yapmak yok tamam mı?

Anlaştık mı?”