AKP'li vekil fena yakalandı: Karadeniz diye Hindistan'dan fotoğraf paylaştı

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın şoförüyken daha sonra AKP’den milletvekili olan ve Anayasa değişikliği teklifinin görüşüldüğü TBMM oturumunda “Yeliz” sahte ismiyle yayın yaptığı ortaya çıkan İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, sosyal medya hesabından yeni bir skandala imza attı. Çamlı, iki ayrı görsel paylaşarak “Eski Türkiye ile AKPARTi dönemi Karadeniz yolları farkı! Ey gidi, nereden nereye….” dedi. Ancak... View Article

AKP'li vekil fena yakalandı: Karadeniz diye Hindistan'dan fotoğraf paylaştı

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın şoförüyken daha sonra AKP’den milletvekili olan ve Anayasa değişikliği teklifinin görüşüldüğü TBMM oturumunda “Yeliz” sahte ismiyle yayın yaptığı ortaya çıkan İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, sosyal medya hesabından yeni bir skandala imza attı.

Çamlı, iki ayrı görsel paylaşarak “Eski Türkiye ile AKPARTi dönemi Karadeniz yolları farkı! Ey gidi, nereden nereye….” dedi.

Ancak Çamlı’nın paylaştığı ve Karadeniz yolunun eski halini gösterdiğini iddia ettiği fotoğrafın Hindistan’da Himaçhal Pradeş’te bulunan Kinnaur district bölgesinden olduğu ortaya çıktı.

 

Çamlı, sosyal medyadan kendisine “Ekte paylastiginiz fotoğrafın nerede olduğu ile ilgili video var. Google image’ten fotograflarI paylaşmadan önce onaylatmanızı tavsiye ederim. Milletvekili de bu ülkede trollük yapacaksa işimiz çok” şeklindeki yoruma, şu yanıtı verdi: “Kır kabuğunu, gogıl’ın dışına çık, Karadeniz yollarına bir bak bakalım, bişey analayabilecekmisin. Biraz gayret” şeklinde yanıt verdi.