AKP'li Selvi mutlu: Afrin operasyonuyla birlikte AKP'nin oyu yüzde 55'e çıktı

Hiçbir kanıta dayanmadan ve ölenlerin kanı üzerinden utanmadan siyaset yapan Selvi  bugünkü yazısında “Afrin operasyonuyla devlete ve hükümete olan güven 8-9 puan arttı” diye yazdı.

AKP'li Selvi mutlu: Afrin operasyonuyla birlikte AKP'nin oyu yüzde 55'e çıktı

Hürriyet’in AKP’li yazarı Abdülkadir Selvi, 20 Ocak’ta başladığından itibaren şu ana dek 31 askerin hayatını kaybettiği Afrin operasyonunun AKP’ye olan desteği arttırdığını iddia etti.

Hiçbir kanıta dayanmadan ve ölenlerin kanı üzerinden utanmadan siyaset yapan Abdülkadir Selvi  bugünkü yazısında “Afrin operasyonuyla devlete ve hükümete olan güven 8-9 puan arttı” dedi.

AK Parti’ye destek 8-9 puan arttı

Hürriyet’in AKP’li kadrolu köşe yazarı Selvi, “Afrin operasyonuyla devlete ve hükümete olan güven 8-9 puan arttı. Afrin bu yanıyla 15 Temmuz’a benzedi. 15 Temmuz kadar olmasa da Afrin, siyaseti etkilemiş gözüküyor. Öncelikle kararsızların oranında ciddi bir gerileme tespit ediliyor.

“AK Parti’ye oy verebilirim diyenlerin oranı yüzde 55’e ulaşmış durumda. 2014’te Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra Ekim-Aralık boyunca yüzde 55 oranı yakalanmış, sonra Ocak ayından itibaren yaşanan partiiçi tartışmalar nedeniyle iniş sürecine girmişti. Afrin operasyonuyla birlikte uzun bir süre sonra AK Parti’ye oy verebilirim diyenlerin oranı yüzde 55’e çıktı.” diye yazdı.