AKP'li Peker Açıkalın'dan kadın oyuncuya hakaret

"Erdoğan bizi bir arada tutuyor" diyerek AKP'li ünlüler kervanına katılan oyuncu Peker Açıkalın, canlı yayında bir kadın için "Motor" ifadesini kullandı.

AKP'li Peker Açıkalın'dan kadın oyuncuya hakaret

Oyuncu Peker Açıkalın, katıldığı bir TV programında ‘Karımı Gördünüz mü?’ adlı filmde başrolü paylaştığı Ivana Sert’e hakaret etti.

Beyaz TV’de konuk olduğu ‘Söylemezsem Olmaz’ programında program sunucusunun “İvana Sert de bizimle olacaktı. Nerede acaba?” sorusuna Açıkalın, “O zaman soy adını yumuşak olarak değiştirebiliriz” cevabıyla karşılık verdi.

Program yorumcusunun İvana Sert hakkında yaptığı “Moda ikonu” tanımlamasının ardından “Motor” dediği duyuldu. Açıkalın’ın hakaret içerikli bu söyleminin ardından sunucularının gülmesi de dikkatlerden kaçmadı.

YAPIM EKİBİ ÖZÜR DİLEDİ

“Karımı gördünüz mü?” filminin yapım ekibi Peker Açıkalın’ın canlı yayında İvana Sert, hakkında söylediği çirkin kelimelerden dolayı özür diledi. Açıklamada, “Başrol oyuncumuz Peker Açıkalın’ın, programda kadın başrol oyuncumuz İvana Sert ile ilgili sarf ettiği ifadelerden dolayı açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Açıkalın’ın programda söylediği sözlerden ötürü hem Sayın İvana Sert’ten hem de kamuoyundan özür dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

 

ERDOĞAN HAYRANLIĞINI İLAN ETMİŞTİ

Peker Açıkalın, “Baba 1.5” isimli sinema filmiyle ilgili yaptığı konuşmada Erdoğan’a övgüler yağdırmıştı.

Hükümet’le benzer görüşlerde olduğunu söyleyen Açıkalın, Erdoğan gibi Kasımpaşalı olduğunu ifade edip “Kendisini inşallah galamızda da görmek isteriz. Amerika’da Trump baştayken Türkiye’yi, bizi bir arada tutan Erdoğan yönetiyor. Sağlığım iyi ve şu an artık benim için en önemli şey çocuklarım ve evim. Ben halktan biriyim” demişti.