AKP'li müşavirden iğrenç fotoşop oyunu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 1. Hukuk Müşaviri Necmi Özen, sosyal medyadan CHP'li kadınların taşıdığı, “Kadınlar yaşasın, yaşasın kadınlar” pankartını “Kadına özgürlük, sevişiriz cenabet gezeriz. Tayyip sana ne, yaşasın laiklik” şekline çevirerek Facebook'tan paylaştı.

AKP'li müşavirden iğrenç fotoşop oyunu

AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 1. Hukuk Müşaviri Necmi Özen, sosyal medya hesabında skandal bir paylaşımda bulundu.

Özen, CHP’li kadınların taşıdığı “Kadınlar yaşasın, yaşasın kadınlar” pankartını fotoşop yöntemiyle “Kadına özgürlük, sevişiriz cenabet gezeriz. Tayyip sana ne, yaşasın laiklik” şeklinde değiştirdi ve Facebook hesabında paylaştı.

“BUNUN ADI SAPIKLIK, ALÇAKLIK”

2011 yılında AKP’den Kocaeli Milletvekili aday adayı olan Özen’e CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’ten de tepki geldi.

Kaplan, “Bunun adı sapıklık, alçaklık, şerefsizlik. Sizin eşiniz, anneniz, kız kardeşiniz yok mu? Bu ahlaksızlık için derhal gereğini yapın” dedi. Hürriyet şöyle devam etti: “Ben okurken utandım ama Necmi Özen gibiler paylaşmaya utanmamış. Necmi Özen gibiler değil Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmayı, insan içine çıkmayı bile hak etmiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na da sesleniyorum: Sizin eşleriniz, anneleriniz, kardeşleriniz yok mu? Bu ahlaksızlığa karşı derhal gereğini yapın.”

‘SEHVEN’ OLMUŞ!

Öte yandan akşam saatlerinde yine sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yapan Müşavir Özen, yapılan paylaşımın ‘sehven’ yapıldığını öne sürerek, ‘özür’ açıklamasında bulundu.