AKP'li Hülya Koçyiğit'in değirmeni dönüyor

Hülya Koçyiğit'in damadının şirketi, AKP'li belediyenin düzenlediği ihalede 'katılan tek firma' olarak ipi göğüsledi.

AKP'li Hülya Koçyiğit'in değirmeni dönüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında yapılan ticari ünite ve tesisleri kiraya vermek üzere satılığa çıkardı. İhaleye tek firma olarak katılan Alkoçlar Turizm-SenAntalya Turizm ortaklığı ihaleyi kazandı.

İhaleyi kazanan ortaklık, belirtilen ünite ve tesisleri 8 yıllığına işletme hakkına sahip olacak.

Konyaaltı Sahil Projesi Kapsamında Yapılan Ticari Ünite ve Tesislerin Kiraya Verilmesi İşi dahilinde ihalesi gerçekleştirilen üniteler şöyle: “Akdeniz Bulvarı’nda 23 adet büfe 19 adet şezlong şemsiye alanı, Beachpark bölgesinde 7 adet büfe, 7 adet şezlong şemsiye alanı, 2 adet kafe, 1 adet çay bahçesi, 1 adet işletme ofisi, 4 adet büfe, 40 ticari işletme, 12 ücretsiz WC.”

Sahili işletecek Alkoçlar A.Ş’nin patronu Ender Alkoçlar AKP’li sinema oyuncusu Hülya Koçyiğit’in damadı olarak biliniyor. Aynı şekilde şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülşah Alkoçlar da Koçyiğit’in kızı.

Ender Alkoçlar’ın kayınvalidesi Hülya Koçyiğit son yıllarda sürekli olarak Saray’daki davetlerde ve AKP’nin kampanyalarında boy gösteren bir isim olarak öne çıkıyordu. Koçyiğit son olarak, Türkiye’de baskı olmadığını, aksine fazla özgürlük olduğunu söylediği sözleriyle tepki çekmişti.

http://gazetemanifesto.com/2018/02/10/hulya-kocyigit-harikalar-diyarinda-hulya-kocyigit-ulkede-baski-yok/

http://gazetemanifesto.com/2018/02/12/hulya-kocyigite-ikdden-acik-mektup/