AKP'li Ersoy Dede'den Ceceli'ye destek: Hanginiz oğlunuzun eşcinsel bir evlilik içinde yetişmesini ister?!

AKP'li Ersoy Dede, Mustafa Ceceli'yi homofobi kusarak savundu, eski eşinin görüntülerini mahkemeye vermesini çocuğunun "düzgün bir aile"de yetişmesi için tek çare olarak görmüş olabileceğini söyledi...

AKP'li Ersoy Dede'den Ceceli'ye destek: Hanginiz oğlunuzun eşcinsel bir evlilik içinde yetişmesini ister?!

AKP’ye yakınlığıyla bilinen ve son dönemde eski eşine yönelik görüntüleri gizlice kaydettirip mahkemeye verdiği iddiasıyla tepkilere neden olan Mustafa Ceceli’ye AKP’li yazar Ersoy Dede sahip çıktı.

Star Gazetesi‘ndeki “Mustafa Ceceli’yi linç etmeniz bittiyse bir şey söylemek istiyorum” başlıklı yazısında, internete sızdırılan görüntüyü hatırlatan yazar, “Ertuğrul Özkök’e göre, bu memleketteki herkes bu video kaydı nedeniyle Mustafa Ceceli’ye cephe alarak doğru yerde durmuş.. Bir saniye.. Bu yargıya varmak için önce bu tartışmanın bitmesini beklemek lazım.. ” derken. “Oysa size söyleyeyim, bitmek şöyle dursun, biz konuşmaya daha başlamadık bile bu konuyu..” diyerek Ceceli tartışmasındaki safının rengini belli etti.

Ceceli’nin 1 seneden fazladır çocuğunun velayetini almaya çalıştığını belirten Dede, daha sonra ise “Kimden? Bu son kaset vesilesiyle öğrendik ki, bir eşcinsel aileden.. Elinizi vicdanınıza koyun söyleyin.. Hanginiz oğlunuzun eşcinsel bir evlilik içinde büyümesini, yetişmesini ister?!..” diyerek homofobisini konuşturdu.

“EŞCİNSEL AİLE ‘DÜZGÜN’ DEĞİL”

“İşin öncesini hiç birimiz bilmiyoruz..” diyen Dede, Ceceli’nin belki de çocuğu “düzgün bir aile” ortamında yetiştirmek adına her yolu denediğini, sonuç alamayınca çaresiz kalıp ve mahkemeye o görüntüleri sunmak zorunda kaldığını öne sürerek AKP’li şarkıcıyı savunurken, yazısını “Lütfen meseleyi şarkıcıların isimlerinden arındırıp sadece muhtevaya odaklanarak bir daha değerlendirin…” diyerek sonlandırdı.