VİDEO | AKP'li Belediye Başkanı, şikayetçi olan vatandaşı dövdürdü

AKP'li Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, evinin önünde biriken sulardan şikayetçi olan Ramazan Yıldırım isimli bir yurttaşı korumalarına dövdürttü

VİDEO | AKP'li Belediye Başkanı, şikayetçi olan vatandaşı dövdürdü

Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nin AKP’li Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, evinin önünde biriken sulardan şikayetçi olan Ramazan Yıldırım isimli bir yurttaşı korumalarına dövdürttü. Yaşananlar kameraya yansıdı.

Kocaeli’de Kartepe Belediyesi’nin AKP’li başkanı Hüseyin Üzülmez dün akşam Malatyalılar derneğine ziyarette bulundu. AKP Kartepe Gençlik Kolları’nın “Genç Kürsüsü” programına katılan Üzülmez burada kısa bir konuşma yaptı ve partisinin milletvekili adaylarını tanıttı. Üzülmez’in konuşması bittikten sonra soru- cevap bölümüne geçildi.

Ramazan Yıldırım isimli bir dernek üyesi evinin önünde sürekli biriken sulardan bahsetti. Yıldırım bu şikayetinden bahsettikten sonra Hüseyin Üzülmez bir anda sinirlendi. Toplantıyı terk eden Hüseyin Üzülmez, dernek binasından çıkarken Yıldırım’la tartışmayı sürdürdü. “Şerefsiz” ve benzeri hakaretlerini sürdüren Hüseyin Üzülmez’in aracına binerken korumalarına ve şoförüne, “Haddini bildirin” diyerek talimat verdiği iddia edildi.

Odatv’nin haberine göre, bu talimat sonrasında korumalarla Yıldırım arasında tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada tekme ve yumruklar konuştu. Ramazan Yıldırım’ın kolu kırıldı.