AKP'li Alpay hızlı başladı: Meclis'te cumhurbaşkanımıza yapılacak en ufak hakarette...

AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Meclis'te şiddet gibi bir düşüncesinin olmadığını belirtirken, "Şunu çok net söyleyebilirim; özellikle Sayın Cumhurbaşkanımıza yapılacak en ufak hakarette karşılarına benim çıkacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

AKP'li Alpay hızlı başladı: Meclis'te cumhurbaşkanımıza yapılacak en ufak hakarette...

AKP listesinden İzmir Milletvekili seçilen eski futbolcu Alpay Özalan, kayıt için geldiği Meclis’te “Cumhurbaşkanımıza yapılacak en ufak hakarette karşılarına benim çıkacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“Milletimiz benim hırslı bir kişilik olduğumu futbolculuk dönemimden bilir. ” diyen Özalan, “Allah’a hamd olsun ki bize verilen görevleri bugüne kadar layıkıyla yerine getirdik, bundan sonra da getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çok hırslıyım, çok inançlıyım.” ifadelerini kullandı.

Özalan, “Meclis’te sürekli tartışmalar yaşanıyor, bazen kavgalar dahi çıkabiliyor” denilmesi üzerine, şiddet gibi bir düşüncesinin olmadığını ifade ederken, “Şunu çok net söyleyebilirim; özellikle Sayın Cumhurbaşkanımıza yapılacak en ufak hakarette karşılarına benim çıkacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Kendisinin öncelikle tüm spor dallarına hizmet etmek üzere Meclis’te olacağını belirten Özalan, “Bize verilen görev ne olursa onu layıkıyla yerine getireceğiz. Futbol yaşantımda binlerce insanın karşısına çıktık, ülkemizi temsil ettik ve dünya üçüncüsü olduk ama inanın burada yaşadığım heyecanı hiç yaşamadım” ifadelerini kullandı.