AKP'den MHP ile görüşme sonrası 'ittifak' açıklaması

Ankara’da AKP ve MHP arasında yerel seçimlerde ittifak gündemine ilişkin toplantı gerçekleştirildi

AKP'den MHP ile görüşme sonrası 'ittifak' açıklaması

Ankara’da AKP ve MHP arasında yerel seçimlerde ittifak gündemine ilişkin toplantı gerçekleştirildi. Görüşme sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki “Verimli bir toplantı oldu” açıklamasında bulundu.

AKP ve MHP yetkilileri tarafından Ankara’da gerçekleştirilen ilk resmi görüşmede İstanbul ve İzmir başta olmak üzere büyükşehirlerdeki Cumhur İttifakı’nın sürdürülmesi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Görüşme AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz arasında gerçekleşti.

3 saat süren toplantının ardından görüşülen konularla ilgili liderlerin bilgilendirileceği ve ikinci toplantının her iki parti arasında geniş katılımlı yapılması planlandığı belirtildi.

Toplantıya ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet Özhaseki, “Verimli bir toplantı oldu. İkinci görüşme daha geniş katılımlı yapılacak. Ön görüşmede ortaya çıkan konular genel başkanlarımıza arz edilecek. Şimdilik bu kadar” ifadelerinde bulundu.