AKP'den Gül'e: Dostların attığı gül, incitebilir, üzebilir

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 696 sayılı KHK ile ilgili açıklamalarına ilişkin ''Dostların attığı gül, incitebilir, üzebilir" dedi.

AKP'den Gül'e: Dostların attığı gül, incitebilir, üzebilir

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ilgili açıklamalarına ilişkin ”Dostların attığı gül, incitebilir, üzebilir” dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Sorgun, partisinin il başkanlığı tarafından bir otelde düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda AKP’li vekiller, belediye başkanları ve parti yöneticileri de yer aldı. AKP’li Sorgun, burada konuşma yaparak, 2017 yılını değerlendirdi.

Abdullah Gül’ün, 696 sayılı KHK ile ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar hakkında görüşü de sorulan AKP Genel Başkan Yardımcısı Sorgun, ”Cumhurbaşkanımız, nezaketle ve kibar bir şekilde ifade etti. Dostların attığı gül, incitebilir, üzebilir. Sadece bu kadarını söyleyebilirim” dedi.