AKP'den Erdoğan'ın yemin töreninde ayağa kalkmayan CHP'ye tepki

AKP Grup Başkanvekili Turan, "CHP yemin töreninde ayağa kalksa ne olur, amuda kalksa ne olur? Onlar gitsinler Selahattin Demirtaş'ın önünde ayağa kalksınlar." dedi

AKP'den Erdoğan'ın yemin töreninde ayağa kalkmayan CHP'ye tepki

AKP Grup Başkanvekili Turan, “CHP yemin töreninde ayağa kalksa ne olur, amuda kalksa ne olur? Onlar gitsinler Selahattin Demirtaş’ın önünde ayağa kalksınlar.” dedi.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, “22 devlet başkanı, 28 başbakan ve parlamento başkanı ile 6 uluslararası örgütün genel sekreteri Cumhurbaşkanlığı törenine katılmak için Türkiye’ye gelmişken, CHP yemin töreninde ayağa kalksa ne olur, amuda kalksa ne olur? Onlar gitsinler Selahattin Demirtaş’ın önünde ayağa kalksınlar.” dedi.

Turan, “CHP milletvekillerinin, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın TBMM Genel Kurulundaki yemin töreninde ayağa kalkmaması” ile ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkan Erdoğan’ın iki hafta önce gerçekleşen seçimde yüzde 52,5 oy alarak tartışmasız bir şekilde Cumhurbaşkanı seçildiğini ve bugün de Genel Kurulda yemin ettiğini anımsattı.