AKP'deki 'tasfiye' kavgaları yandaşın köşesine taştı: Yazık oluyor...

Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk, AKP içindeki adaylık kavgalarını yazarken, "Ak Parti içindeki bazı ekipler, birbirlerini tasfiye etmek için gerçekten akıl almaz yöntemler kullanıyor" ifadelerini kullandı.

AKP'deki 'tasfiye' kavgaları yandaşın köşesine taştı: Yazık oluyor...

AKP’ye yakın Yeni Şafak gazetesinin yazarı Hasan Öztürk, yerel seçim öncesi AKP içindeki menfaat ve koltuk kavgasını anlatırken “Ak Parti içindeki bazı ekipler, birbirlerini tasfiye etmek için gerçekten akıl almaz yöntemler kullanıyor” dedi.

AKP’deki “aday rekabeti”ni gazetesindeki köşesine taşıyan Öztürk, “Size Ak Parti içerisindeki rekabetten daha önce söz etmiştim. Hani şu rekabetin bel altına indiğini söylediğim yazıları kast ediyorum” diyerek başladığı yazısında “Aralarındaki rekabeti, centilmenliğin çok ötesinde düşmanlık seviyesine indirdiklerini görüyoruz, bazı aday adaylarının.” dedi.

“ERDOĞAN DA ÖNÜNE GEÇEMEDİ”

Gelinen duruma Erdoğan’ın müdahalelerinin de işe yaramadığını belirten Öztürk, “Cumhur İttifakı’nın çatlatılması sürecinde de gördük. Şimdi aday belirleme aşamasında da görüyoruz. Ak Parti içindeki bazı ekipler, birbirlerini tasfiye etmek için gerçekten akıl almaz yöntemler kullanıyor.” ifadelerini kullandı.

“SATILIK KALEMLER”

Partide ismini vermediği kimilerinin mevcut belediye başkanlarını itibarsızlaştırmak için “satılık kalemler” kullanarak yoğun bir faaliyet yürüttüğüne işaret eden Öztürk, yazısınının devamında da şu ifadelere yer verip “uyarı”da bulundu:

“Yeniden adaylıkları konusunda karar alıcıların kafasında istifham oluşturmaya çalışıyor. Yazık oluyor. Hem “dava adamları”nı biçiyorlar, hem onlardan memnun olan hemşehrilerini cezalandırıyorlar. Bu konuda radikal kararlar alınmazsa, Ak Parti’nin yerelde yapmak istediği dönüşüm maalesef başarılamayacak. Bilmem anlatabiliyor muyum?”