AKP Sözcüsü ÖSO’yu sahiplendi

Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde toplanan AKP MYK toplantısı ardından AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklamalarda bulundu. Mahir Ünal şu açıklamalarda bulundu: “Zeytin Dalı Harekatı son derece başarılı bir şekilde sürüyor. TSK’nın, kahraman ordumuzun ÖSO ile yürüttüğü operasyon başarıyla devam diyor. Burada oluşturulan yerel yönetimler niteliğinde hastanesiyle, okuluyla, üniversitesiyle Fırat Kalkanı’nın sonuçlarını... View Article

AKP Sözcüsü ÖSO’yu sahiplendi

Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde toplanan AKP MYK toplantısı ardından AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklamalarda bulundu.

Mahir Ünal şu açıklamalarda bulundu:

“Zeytin Dalı Harekatı son derece başarılı bir şekilde sürüyor. TSK’nın, kahraman ordumuzun ÖSO ile yürüttüğü operasyon başarıyla devam diyor. Burada oluşturulan yerel yönetimler niteliğinde hastanesiyle, okuluyla, üniversitesiyle Fırat Kalkanı’nın sonuçlarını görüyoruz. Afrin bölgesi de terörden temzilendikten sonra buranın gerçek sahipleri olan insanlara terk edilecek”

ÖSO’dan ne istiyorsunuz?

TSK’nın ÖSO’yla birlikte hareket etmesi eleştirilerini CHP’yi eleştirerek savuşturmaya çalışan Mahir Ünal, “Burada maalesef CHP her konuda olduğu gibi bu konuda da 2 gün 3 gün milli duruş sergiliyor. 3 gün sonra bu duruşu bozarak başka bir noktaya geçiyor. Bu harekete dönük bir şey söyleyemeyen CHP, ÖSO’ya yönelik çirkin şeyler söylüyor. ÖSO’dan ne istiyorsunuz? PYD YPG’ye dönük bir gün olsun olumsuz ifadenizi duymadık. YPG’ye övgüler dizdiğinizi biliyoruz. CHP PKK’ya YPG’ye hiç bir şey söylemezken, bizimle birlikte kendi ülkesini savunan, bizimle birlikte bölgeyi terörden temizleyen ÖSO’dan ne istiyorsunuz.nBiz siyaseti konuşurken psikopatiyi konuşucaksak, CHP’nin durumu çoklu kişilik bozukluğu ile açıklanır. CHP’nin Atatürk ile ilgisi kalmamıştır. Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’si çoklu kişilik bozukluğu ile açıklanır. Fırat Kalkanı Harekatı’ndan, Zeytin Dalı Harekatı’ndan neden rahatsız olduklarını biliyoruz. CHP, Türkiye karşıtı odakların merkezi haline dönüşmüştür. Bu hakaretleri, çirkin ifadeleri kendilerine iade ediyoruz. Kılıçdaroğlu, ‘Harekata karşı çıkanlara devlet baskı uyguluyor’ diyor. Biz buna seyirci mi olacağız? Birileri TSK’ya katil diyorsa, hakaret ediyorsa, terör sevici, terörü destekleyen bir dil kullanıyorsa sayın Kılıçdaroğlu bizden bunları alkışlamamızı mı istiyor” diye konuştu.