AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'çözüm süreci' açıklaması: Müzakereden bahsedenlerin dili terör dilidir

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın ''Müzakere süreci yeniden başlamalı'' çağrısına yanıt verdi

AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'çözüm süreci' açıklaması: Müzakereden bahsedenlerin dili terör dilidir

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın ”Müzakere süreci yeniden başlamalı” çağrısına yanıt verdi. Çelik ”Müzakereden bahsedenlerin dili, terör örgütü dilidir. Meşruiyeti yoktur. Bu dil milletimizin her bir ferdine karşı silah çekmiş terör örgütleriyle iç içe olanların dilidir.” ifadelerinde bulundu.

HDP’li Pervin Buldan’ın çözüm süreci açıklamalarına AKP Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medyadan cevap verdi. Çelik Twitter’dan yaptığı paylaşımlarda ”Ülkemizin güvenliği için teröre karşı kararlılıkla sürdürülen mücadelenin insanımız için ortaya çıkardığı pozitif iklimden rahatsız olan ve terör örgütü adına faaliyet yürüten siyasi odaklar, çeşitli vesilelerle “müzakere süreci başlamalı” diye bir propagandaya başlıyor.” sözlerine yer verdi.

”Terör örgütlerine karşı verilecek tek cevap, gösterilecek tek duruş, ‘terörle tavizsiz mücadele’dir.” diyen Çelik ”Terörle kararlı ve tavizsiz mücadelemiz karşısında “müzakere”den bahsedenlerin dili, terör örgütü dilidir. Meşruiyeti yoktur. Bu dil milletimizin her bir ferdine karşı silah çekmiş terör örgütleriyle iç içe olanların dilidir.” ifadelerinde bulundu.

Ömer Çelik’in sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar şöyle: