AKP milletvekili: OHAL'e kimse takılmasın

AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AKP Kayseri İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenledi. MHP’nin 2019 seçimlerinde AKP’yi destekleme kararına ilişkin konuşan Tamer, OHAL’in kaldırılmasını isteyenleri Fethullahçı olmakla suçladı. “Türkiye’nin geleceği, milli menfaatler ve Türk milletinin geleceği ortaya konulmuşsa, diğer olayların hepsi teferruattır. Bugüne kadar milliyetçi, vatansever, milletini düşünen, bayrak aşığı tüm insanlar aslında zor çatı... View Article

AKP milletvekili: OHAL'e kimse takılmasın

AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AKP Kayseri İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenledi.

MHP’nin 2019 seçimlerinde AKP’yi destekleme kararına ilişkin konuşan Tamer, OHAL’in kaldırılmasını isteyenleri Fethullahçı olmakla suçladı.

“Türkiye’nin geleceği, milli menfaatler ve Türk milletinin geleceği ortaya konulmuşsa, diğer olayların hepsi teferruattır. Bugüne kadar milliyetçi, vatansever, milletini düşünen, bayrak aşığı tüm insanlar aslında zor çatı altında bu şartlar altında birleşmesi çok önemlidir. Bizim yaptığımız şey, milli mutabakattır. Bu şemsiyenin altına girmek isteyen diğer vatansever partilere her zaman kapımızın açık olduğunu belirtmek istiyoruz. Ayrıca milli mutabakatın temel ögesi hep ifade etmiş olduğumuz gibi Rabia işaretimiz olan tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet olarak bunu her zaman ifade etmiştik. OHAL’e kimse takılmasın. FETÖ’nün ağzı ile dış güçlerin ağzıyla konuşma olmaz. Kim ne konuşursa konuşsun, biz yolumuza bakıyoruz. İçeri de olan hainlerle mücadelemiz sürüyor. Eğer OHAL devam edecekse bundan sonrada ülkenin menfaati için gene devam edecektir.”