AKP kurucusundan Alpay Özalan tepkisi: Aktif siyaseti bırakıyorum

AKP’nin İzmir’deki kurucuları arasında yer alan İsmail Sarı, teknik direktör Alpay Özalan’ın aday gösterilmesinin ardından aktif siyaseti bıraktığını açıkladı

AKP kurucusundan Alpay Özalan tepkisi: Aktif siyaseti bırakıyorum

AKP’nin İzmir’deki kurucularından İsmail Sarı, kendisinin talip olduğu İzmir 2. Bölge’den Alpay Özalan’ın aday gösterilmesine tepki gösterdi. Sarı, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.

‘VERİLEN ONCA EMEĞİN HİÇ BİR ÖNEMİ YOK’

Bu duruma tepki gösteren Sarı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partiden istifa etmediğini ancak aktif siyaseti bıraktığını belirtti. Teknik direktör Alpay Özalan’ın AKP’den 2. bölge 2. sıradan milletveki adayı gösterilmesine tepki gösteren Sarı, şu ifadeleri kullandı:

“16 yıldır birlikte çalıştığım AK Parti teşkilatındaki dava arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Siyasi hayatım boyunca her zaman yanımda olan Bayraklılı can dostlarıma ve tüm halkımıza verdikleri destek için şükranlarımı sunarım. Şunu çok iyi anladım. Verilen onca emeğin hiçbir önemi yok. Bir topçu tepeden inme gelip, davası için yıllarını veren tüm teşkilattaki arkadaşları yok sayarak listenin en ön sırasına yazılıyor. Artık aktif siyaseti bırakıyorum. Haklarınızı helal edin. Benden yana helal olsun.”