AKP Kocaeli adayı eski vali, oy istemeye böyle başladı: Cumhurbaşkanımız yıkılırsa ümmet yıkılır

AKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilecik eski Valisi Tahir Büyükakın, kentte düzenlediği ilk basın toplantısında "Şu anda bu kalenin temsilcisi Cumhurbaşkanımızdır. Bu kale yıkılırsa ümmet yıkılır" dedi.

AKP Kocaeli adayı eski vali, oy istemeye böyle başladı: Cumhurbaşkanımız yıkılırsa ümmet yıkılır

Seçim çalışmaları kapsamında sahaya inen eski Bilecik Valisi, AKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AKP İzmit İlçe Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada cihat isteyen dincilerden aşağı kalmadı.

“Hak ve batıl mücadelesi veriyoruz. Şu anda bu kalenin temsilcisi Cumhurbaşkanımızdır. Bu kale yıkılırsa ümmet yıkılır” diyen Büyükakın, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“1071 yılından bu yana felaketler yaşadık. 15 Temmuz ve sonrasında yaşananlar 1071 yılında yaşananlar aynı zaman diliminde. Hak ve batıl mücadelesi veriyoruz. Şu anda bu kalenin temsilcisi Cumhurbaşkanımızdır. Bu kale yıkılırsa ümmet yıkılır. Biz bu mücadeleyi bırakmayız. Bizim taşıdığımız değerler var. Millete hizmet etmeyi en kutsal değer olarak biliyoruz. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü bizim için kutsal bir mücadele. Allah yolunda mücadele etmek bizim vazifemiz. Makamımızın ne olduğunun önemi yok.”