AKP Genel Başkan Yardımcısı: Erdoğan’ı başkan yapmadan bize eşimiz dostumuz haramdır

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Tayyip Erdoğan'ı 'başkan' yapmanın kendileri için ne kadar önemli olduğunu göstermek tuhaf sözlerle açıkladı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı: Erdoğan’ı başkan yapmadan bize eşimiz dostumuz haramdır

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 24 Haziran seçimlerinin “gelecek yüz yılı şekillendirecek dönüm noktası olduğunu” savunarak Erdoğan’ın başkan seçilmesinin önemini “Recep Tayyip Erdoğan’ı bu ülkede başkan yapmadan bize uyku haramdır. Bize çoluk çocuğumuz haramdır ailemiz haramdır. Eşimiz haramdır dostumuz haramdır” sözleriyle anlattı.

AKP Bolu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar ve milletvekili aday tanıtımına katılan Mustafa Ataş burada yaptığı konuşmada Erdoğan’ın mutlaka başkan olması gerektiğini savunarak şunları söyledi:

“Ekonomik olarak kendilerine diz çöken bir Türkiye olsun istiyorlar. Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek istiyorlar. Türkiye’nin önünü kesmek istiyorlar. Bölgesinde söz sahibi olan Türkiye’yi arzu etmiyorlar. Yapılmak istenen budur. Onlara verilecek en güzel cevap 27 günlük seçim süreci boyunca bize uyumak haramdır. Recep Tayyip Erdoğan’ı bu ülkede başkan yapmadan bize uyku haramdır. Bize çoluk çocuğumuz ailemiz haramdır. Eşimiz dostumuz haramdır. Bu seçim farklı bir seçimdir. Bu seçim ülkemizin gelecek 100 yılını şekillendirecek en önemli dönüm noktalarından bir tanesidir. Onun için işimizi sağlam tutmamız lazım.”