Akit 'yazar'ı Mehtap Yılmaz'ı kovdu

Akit gazetesi, AKP'nin önde gelen isimlerinden Bülent Arınç'a ağır eleştiriler yönelten, son olarak da havalimanı işçilerine küfür etmesiyle büyük tepki çeken yazarı Mehtap Yılmaz'ı kovdu.

Akit 'yazar'ı Mehtap Yılmaz'ı kovdu

AKP’ye yakın gazeteler arasında hemen her gün yayımladığı sayısız hedef gösterme ve kışkırtma dolu haberleriyle bilinen gerici Akit gazetesi, Bülent Arınç’ı sert şekilde eleştiren yazarı Mehtap Yılmaz’ın yazılarına son verdi. Geçen günlerde Mehtap Yılmaz’ın Bülent Arınç ile ilgili yazısını sansürleyerek yayımlamayan gazetede aynı yazarın eylem yapan üçüncü havalimanı işçilerine hakaretler yağdırdığı yazısı ise beklendiği üzere herhangi bir sansüre uğramamıştı.

Yılmaz, yayımlanmayan yazısını kişisel Twitter hesabından paylaşırken, “Reis’e defalarca yamuk yapan Bülent Arınç’ın, Reis sevdalılarına yaptığı F tipi saldırıya cevaben yazdığım yazı, bugün yayınlanmadığından, sosyal medyadan yayınlıyorum!” diye yazmıştı.

Kovulduğunu sosyal medya hesabından duyuran Mehtap Yılmaz, “Yeniakit Gazetesi, yazılarıma son vermiştir. Bilginize. Kısmet bu kadarmış” ifadelerini paylaştı.