Ahmet Hakan yine Berna Laçin'i hedef aldı

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, sosyal medyadan 'idam tartışmalarına' tepki gösteren oyuncu Berna Laçin'i hedef aldı

Ahmet Hakan yine Berna Laçin'i hedef aldı

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, sosyal medyadan ‘idam tartışmalarına’ tepki gösteren oyuncu Berna Laçin’i hedef aldı.

Ahmet Hakan bugünkü yazısında,  ‘idam tartışmalarına’ tepki gösteren oyuncu Berna Laçin’i yine hedef aldı. Laçin için dünkü yazısında “münasebetsiz” ifadelerini kullanan Ahmet Hakan, bugün de ünlü oyuncunun kendisine verdiği tepkiye “güldüğünü” iddia etti.

İşte Ahmet Hakan’ın yazısının ilgili kısmı:

İSTEMEZLER ÇÜNKÜ…

Muharrem İnce, başarısız olduğunda “Mıy mıy mıy… Biz aslında çok başarılıyız… Asıl başarısız AKP… Kurultay yok… İstifa yok… Biz işimize bakıyoruz…” falan diyecek tıynette bir adam değil.

İSTEMEZLER ÇÜNKÜ…

Muharrem İnce, hep çok konuşup da hiç iş yapmayanlarla değil hep az konuşup da sürekli iş yapanlarla yürümeyi tercih edecek karakterde bir adam.

İSTEMEZLER ÇÜNKÜ…

Muharrem İnce, koca partiyi sadece ve sadece Tayyip Erdoğan düşmanlığına yaslayacak ve her seçimde yüzde 20/yüzde 25’i garantileyip bununla yetinecek karakterde bir adam değil.

İSTEMEZLER ÇÜNKÜ…

Muharrem İnce, “Kürt sorununa duyarlıyım” diyeni Diyarbakır’dan, “İslami kesimden geliyorum” diyeni Konya’dan aday göstererek “Gidin, oralardan kazanın da gelin” diyecek kalibrede bir adam.

İSTEMEZLER ÇÜNKÜ…

Muharrem İnce, bunların rahatını bozacak, huzurlarını kaçıracak, alışkanlıklarını yıkacak, ezberlerini darmadağın edecek türde bir adam.

İSTEMEZLER ÇÜNKÜ…

Muharrem İnce, partide çalışmayana koltuğu dar edecek, partide toplumun tüm kesimlerini kucaklamayanı kamuoyu önünde haşlayacak, partide yan gelip yatanlara “kalkın ulan kalkın” diyecek bir adam.

İSTEMEZLER ÇÜNKÜ…

İdare-i maslahata kendilerini kaptırmış bu kodamanlar, Muharrem İnce gibi “esaslı devrim” vaadinde bulunanları çok tehlikeli bulurlar.

İSTEMEZLER ÇÜNKÜ…

CHP’li kodamanların hepsi ama hepsi… “Kemal Bey’le iyiyiz… Gemimizi yürütüyoruz. Ancak bu Muharrem’in sağı solu belli olmaz… Koltuklar gidebilir… Aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey” havasındadır.

İKTİDAR DURURKEN MUHALEFETE YÜKLENMEK

EĞER muhalefet…

İktidarın girdiği her seçimi kazanmasının en önemli ve en büyük etkenlerinden biri ise…

İktidar dururken muhalefete yüklenmek…

Farzdır, gerekliliktir, zorunluluktur, vaciptir.

GÜLÜYORUM

Bülent Tezcan, “Merkez Yürütme Kurulumuz Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasındadır” dedikçe…

Berna Laçin yaptığı münasebetsizlikten “reklamın kötüsü olmaz” sonucu çıkardıkça…

Hocacılar, “son seçilmiş başbakan Ahmet Davutoğlu’dur, Binali Yıldırım değildir” dedikçe…